After-work shopping со Ксенија во Капитол мол

Ксенија ужива во меѓусезонскиот шопингот во Капитол мол 🛍🛒❤️

Одбрав Том Таилор & B-Watch додека го пијам попладневното кафе во Капитол мол

After-work на шопинг листа кај Ксенија се најдоа TOM TAILOR каде одбра одлична пролет/лето комбинација и тоа плаќаш 2 добиваш 3 🥰, комбинирајќи ја со COOL Daniel Klein наочари на B-Watch, а нејзината рака ја красеше црвен часовник од истата колекција. ❤️💜

How do i look in Tom Tailor?

За целиот #shopping да биде исполнет, во Еликсир Ексклузив Парфимерии сега на пола цела #МАXFACTOR колекцијата на сјај за усни и пудра за лице. 😍

Еликсир е мојот избор за парфеми и козметика за лице

Ксенија го искористи ова попладневно сонце за TOП шопинг во Капитол мол.

Ем полни кеси, ем полн новчаник❗️🛍❤️

Твој мол, твое место
Capitol Mall & Residence