Како се релаксирам од работната недела?

Одбирам #shopping и #ПОПУСТ во Capitol Mall & Residence ❤️

Шешир и чантa од Duki Daso

Бојана овој четврток го искористи за ЛУД, ЗАБАВЕН И НЕЗАБОРАВЕН шопинг во Капитол мол.

Шешир и чантa од Duki Daso

Нејзиниот избор беа oдличните парчиња на чанти и шешири од брендот Duki DasoLC Waikiki Capitol Mall & LC Waikiki HOME – Shall we go shopping together 😍.. изборот беше на бањарка и перница од моделите на #WAIKIKIHOME и одличниот бледо кафеав фустан за овие топли денови кој Бојана го искомбинира со црни кожени сандали. 

LCW HOME
LC WAIKIKI

Бојана реши да го предизвика машкиот и женскиот пол на партија фудбал со моделите на копачки #nike од Sport Vision Macedonia и ТОП црното спортско фустанче од сериjaта #NIKEAIR 🥰

Бојана во Sport Vision

За крај на овој викенд-шопинг нашето патување заврши во Просветно дело, со ГОЛЕМ ЦРВЕН куфер на #gabol и три книги кои ќе и бидат одлична занимација за ова топло лето дали на плажа или дома. ❤️❤️❤️

Gabol во Просветно Дело

Не чекај, ОДБЕРИ ШОПИНГ И ПОПУСТ % ВО КАПИТОЛ МОЛ. ✅🥳