Се топам на -70% попуст

Дали сте спремни за ТОПЕЊЕ НА -70% ПОПУСТ? 😍
Од 15 до 31 август во Капитол мол ве очекуваат неверојатни попусти до -70%! ❤️

Голем избор на производи од реномирани брендови, висок квалитет, луда шопинг забава и што е најважно топење на -70% попуст.

Топење на -70% попуст е возможно само во Капитол мол‼️

Се гледаме во Капитол мол од 15 до 31 август 🌊☀️

Твој мол, твој Капитол мол ❤️