Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците кој трае од 15ти до 31ви август.

Се топам на -70% попуст

„Водени од своето мото Твој мол. Твое место, Капитол мол постојано се труди да биде место каде сите посетители ќе се чувствуваат пријатно, во било кој период од годината. Посетителите ја препознаваат топлата, семејна атмосфера, нешто по што Капитол Мол се разликува од останатите трговски центри, што е и причина да го чувствуваат како свој. Понудата и содржините на објектот се одлично избалансирани и секој член од семејството може да најде нешто за себе.“- вели Оливера Дебарлиева, раководител на маркетинг одделот во Капитол мол.

Во самиот мол може да најдете голем избор на производи од реномирани брендови, висок квалитет, но и забавно шопинг искуство. Сепак, тоа што Капитол го нуди најмногу, се сеќавања и моменти. Самиот центар е место за целото семејство, забава и опуштање, и нормално за квалитетен шопинг.

Повеќе за Капитол мол може да најдете на: https://www.facebook.com/capitolmall/