Нашата новогодишна бајка веќе започна 🎁

Дедо Мраз 🎅 и неговата новогодишна торба беа дел од Capitol Mall & Residence ❄️☃️

Многу подароци, насмевки, танцување, желби и многу многу прегратки за нашиот драг 🎅 Дедо Мраз.

Ви Благодариме #ДедоМраз 🎅 што го посетивте Капитол мол и оваа година, и што ни ги разубавивте празниците.

Капитол мол во името на цел тим, ви ги честита Новогодишните и Божиќните празници, и ви посакува многу здравје, среќа, љубов и благосостојба. ❄️

Се гледаме и утре, на првиот кат во Капитол мол од 19.00 часот, да ја продолжиме “Нашата новогодишна бајка”

Твој мол, твое место .. Capitol Mall & Residence


#НекаТрепкаСилноНоватаГодина #МилионЖелби