Новогодишната бајка во Капитол мол

Нашата новогодишна бајка ја заокруживме со нашите #Поточиња Детски фестивал Поточиња ❄️🎁
Ви Благодариме за прекрасната атмосфера, новогодишните песнички, милионските желби и магијата која што ја оставивме да трае 365 дена!


Среќна Нова Година драги пријатели! 🥳☃️🥰
Ваш, Capitol Mall & Residence 😍


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349