Осмомартовски викенд во Капитол мол

💓CAPITOL MALL 💓 по повод празникот на жената 8 МАРТ🌹, подготви специјална креативна програма за нашите најмали и најмили дечиња кои треба да им покажат на нивните МАЈКИ, БАБИ, ТЕТКИ, УЧИТЕЛКИ колку ги сакаат преку креативните работилници.

👉 06ти март – After-work shopping во Капитол мол
👉 07ми март – Креативна работилница – „Подари љубов“
👉 08ми март – Креативна работилница во Kids Park & 4Bowling – „Те сакам затоа што ТИ си најдобро“

Да, ние знаеме за ЉУБОВ! 💐💓

Ве очекуваме на креативно и забавно патување од 6-ти Март во Капитол Мол. 🌼

Секоја ЖЕНА 💐 заслужува да и се покаже колку е сакана!

Твој мол, твое место

Капитол Мол 💕


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349