ЈАС СУМ ПРЕКРАСНА!🌷

ЈАС СУМ ПРЕКРАСНА!🌷 Capitol Mall & Residence во соработка со Здружение ЕСЕ ја започнува кампањата против насилство врз жената во кое активно ќе се вклучат сите засегнати страни. Со цел да се стави крај на економското, сексуалното, физичкото и психичкото насилство врз жената потребно е да се ГОВОРИ ГЛАСНО, да се стави крај на МОЛЧЕЊЕТО и да се ПОНУДИ РЕШЕНИЕ за сите оние кои што се соочуваат со ваков проблем. Во рамките на #CapitolMall ќе има отворена линија за совет, како и иницијатива за донирање на прични средства за загрозените, за кои ќе бидете дополнително известени. Капитол мол и #ЕСЕ го посветуваат месец март на #Жената, нејзиниот глас и гордоста! Да покажеме дека можеме – И ТИ СИ ПРЕКРАСНА!🥰
#ЈасСумПрекрасна #МесецМарт #МесецНаЖената #МесецПротивСемејноНасилствоВрзЖената #ЗдружениеЕСЕ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349