Добре ни дојде FLO!

ОФИЦИЈАЛНО – FLO – MK започна со работа!📢📢📢

Најголемиот и најбогатиот избор на обувки од Турција од 25 август 2020 на вториот кат во Capitol Mall & Residence🌷♥️

Посетете го #FloMK и одберете си чевли за вас и за вашето семејство по одлични цени и квалитет!

Твој мол, твое место – #КапитолМол🌷🌷🌷