SCHOOL YEAR STARTS SOON .. YEEEA!!!

НЕ ЧЕКАЈТЕ ЅВОНЧЕТО да заѕвони, со вашите родители и пријатели повелете на #SchoolYearShopping во #CapitolMall и подгответе се за НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА 🌷🥰

Многу попусти на летната колекција, нова есенска колекција, училиштен и школски прибор и уште многу многу други акции и изненадувања. 📢🛒

Секоја школска година започнува и завршува со Capitol Mall #КупувајтеБезбедно и имајте успешен START на новата учебна година. 🥳😍🎒🧳📔📚🧮


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5373