ВО ЕСЕН И ТАА САКА #SHOPPING ВО Capitol Mall & Residence 🌷😍📣

Jelena Spendzarska дел од ЕСЕНСКАТА МЕЃУСЕЗОНСКАТА ПРОДАЖБА ВО Capitol Mall & Residence

Погледна кои бои се актуелни оваа сезона, каде можете да ги најдете вашите омилени парчиња на акциски цени и да направи луда и незаборавна обилко на вашиот мол!

Твој мол, твое место – #CapitolMall

НИЕ сме секогаш одличен избор за било кој период од годината, затоа што кај нас љубовта е #365Дена

** Почитувајте ги правилата за заштита од Ковид-19
👉Носете маска
👉Одржувајте растојание
👉Дезинфицирајте ги рацете


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349