Во ЕСЕН сакам SHOPPING во Capitol Mall

📢📢 ВО ЕСЕН САКАМС SHOPPING во #CapitolMall 🍂🌷😊 Октомври и Ноември советуваат – подгответе се за НАЈГОЛЕМИОТ ЕСЕНСКИ ШОПИНГ И ИЗНЕНАДУВАЊА до сега!

📢📢 #ЕсенскиПопусти во #КапитолМол кој ќе траат се додека не ни здосади купувањето? А дали е тоа ВОЗМОЖНО? Секако дека не! 🌷😊 Капитол мол е местото каде забавата во шопингот е неизбежна!

Договорете ги вашите пријатели, семејство и тргнете во #shopping акција. МОЖЕБИ ТОКМУ ВАШЕТО ОМИЛЕНО ЕСЕНСКО ПАРЧЕ Е НА НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ. 🥰

Дојди во Капитол мол на меѓусезонски попусти и сподели ја твојата есенска комбинација со нас! ❤️

И јас ја сакам ЕСЕНТА со SHOPPING во Капитол мол! 🌷🥰

⚠️Купувајте безбедно, одржувајте растојание и носете маска!

_

#МеѓусезонскиПопусти #Есен #Попусти #365ДенаЉубов #ВоЕсенСакамShoppingВоКапитолМол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349