Заштитете ја Вашата кожа со органската козметика Dr. Hauschka достапна во Ани Фарм

Пружете и на Вашата кожа вистинска нега и уживање со природната и органска козметика Dr. Hauschka.

Составена од био-динамички, сертифицирани органски состојки и грижливо селектирани растенија, таа е вистинскиот избор во секој поглед.

Ја зајакнува кожата, ја репарира и ја заштитува од надворешните влијанија и што е најважно го почитува нејзиниот ритам и ги поттикнува нејзините природни функции.

Достапна во аптеката на Анни Фарм во нашиот Трговски центар.

 

13427839_984202938342740_3675791118884963360_n


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349