Festina часовници-Моќен изглед со уште помоќна машина! Достапни во B-Watch

Функционалност, стил и спортски дух на машката рака, се достигнува со часовниците на Festina!

За сите мажи со спортски дух што бараат комфор и естетика, непогрешлив избор е Festina часовник.

Festina успешно ги поставува светските трендови повеќе од 110 години, и е синоним за мода која никогаш не застарува.

Моделите на Festina се достапни во B-Watch! Посетете ги во нашиот Трговски центар и дозволете си моќен изглед со уште помоќна машина!

 

13522001_1086707021394855_6325971043449095477_n 13537747_1089674447764779_9144561336404512302_n 13592688_1091415694257321_5484142102090673909_n 13619937_1103338866398337_5613446473664887026_n 13731609_1098572750208282_4008775678354324696_n


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349