Растеме и играме заедно во Kids Park

Магичниот свет во кој детето се забавува, дружи, фантазира и расте се наоѓа во нашиот Трговски центар и го носи името Kids Park.

Идеално посебно креирано катче за весела и безгрижна игра, во која позитивните вибрации создаваат најубави детски спомени.

Пријатен и климатизиран простор и за возрасните, можност за уживање со добро кафе и освежителни пијалаци.

[foogallery id=”3447″]

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349