4Bowling

4Bowling опремена од водечкиот американски производител на опрема за куглање и билијард – Brunswick e дизајнирана за да го претставува најдоброто место за забава, рекреација, дружење и освежување.

На 400м2 за вас имаме подготвено четири патеки за куглање, три билјард маси, бар и сето тоа надополнето пространа и отворена тераса.

Секој ден нашиот персонанл организира различни настани, натпревари, турнири (поединечни и тимски) во куглање и билјард со награди за победниците и поразените.

Ветуваме дека никој нема да го напушти 4Bowling без насмевка.

КОНТАКТ:
+389 70 280-586
4bowling@capitolmall.mk

Categories

  • Кат 3
  • Храна и Пијалок