Carter’s

Облека за бебиња и дечиња.

Carter’s е најголем производител на бебешка и детска гардероба.

Тоа е американски бренд со долгогодишна традиција и распространетост ширум светот. Постигнува врвен – премиум квалитет за ниска цена.

Контакт
Тел: 078/261-064

Categories

  • Деца
  • Кат 3