Krsh

Производи наменети за игра, забава и едукација на деца од сите возрасти

Ланецот на продавници Крш е присутен на македонскиот пазар веќе 6 години. За нас задоволниот потрошувач претставува приоритет па затоа Ви нудиме врвна услуга со одлично обучен персонал и производи со висок квалитет.

Меѓу брендовите кои ќе ги сретнете во нашите продавници се: Graco, Teutonia, Aprica, Momma, Lego, Little tikes, Tomy, Zapf, Hasbro, 4M, Burago, Mondo, Maisto… Како и новиот бренд за детска гардероба CARTER’S и многу други. Кај нас може да најдете производи наменети за игра, забава и едукација на деца од сите возрасти.

За најмалите нудиме широка палета на производи кои ќе им овозможат безбеден и удобен раст и развој. Затоа, не чекајте! Посетете не и станете и Вие дел од семејството на задоволни и среќни потрошувачи.

Контакт
Тел: 078/261-064
Email: krs8@krs.mk

Categories

  • Деца
  • Кат 3