SUMMER SALE COUNTING ..

ЛЕТОТО ПРОДОЛЖУВА СО ЖЕШКИ ПОПУСТИ во #КапитолМол Искористете ги последните денови од ЛЕТОТО за #Shopping и инвестирање во вашиот гардеробер!

Бидете подготвени и за следната летна сезона со летни парчиња кои се на половина цена. 🛒🌷😍

Твој мол, твое место – #CapitolMallResidence🌷🌷🌷🌷