Меденови Vol.2 во Капитол мол

Од 16ти до 18ти октомври на отворено пред Капитол мол, по трет се случуваат МЕДЕНОВИ VOL.2🐝🐝🐝Мноооогу многу мед, производи од мед и слатки денови кои нашите верни пријатели пчеларите ги подготвија за вас.Дојдете на МЕДОВА дружба во Капитол мол.🌸⭐Од 16 до 18 октомври 2020 (од петок до недела сите три дена од 10:00 до 20:00 часот)Твој мол, твое место!🌷🐝#КапитолМол#МеденовиVOL2#ДеновиНаМед