SUMMER SALE ALERT во Капитол Мол од 6 до 9 јули 2017

Вашиот Капитол Мол и ова лето е овде за повторно да ве израдува со ЛЕТНА РАСПРОДАЖБА!

Летото веќе одамна е започнато, па во екот на сезоната ви најавуваме СУПЕР ПОПУСТИ во Вашите омилени продавници.

Подновете се со модерни парчиња облека кои ќе направат совршени комбинации за уживање под летното сонце, со опрема за на плажа, козметика за заштита на сонце од високите температури, аксесоари и сл.

Повелете на супер шопинг во климатизиран простор, позитивна атмосфера и неодоливо НИСКИ ЦЕНИ!

SUMMER SALE ALERT во Капитол Мол од 6 до 9 јули 2017